Om oss

Om oss

Papperslöst kontor? Inte med Printer Partner

Av allt som kan höja stressnivån på kontoret kommer nog skrivarproblem på en god tredjeplats, efter datorkrångel och slut på kaffe. För det ”papperslösa kontoret” i all ära – ibland måste utskrifter och kopior fram, till det viktiga mötet, presentationen eller rapporten.
Alltid redo för akut eller planerad service
Därför är vår idé att vara den självklara skrivarpartnern i Stockholm. Alltid redo att rycka ut snabbt för att laga din skrivare eller kopiator, utan att det kostar skjortan. Men ännu hellre hjälper vi till med löpande service via avtal, för att minimera de akuta skrivarproblemen och se till så att din maskinpark är i bästa form.
Köp eller hyr
Förutom skrivarservice har vi både försäljning och uthyrning av skrivare och kopiatorer, samt givetvis förbrukningsvaror som toner och bläckpatroner. Våra kunder är både offentliga organisationer och privata företag i alla storlekar.
Lång erfarenhet och personlig leverans
Vi startade 2006, men våra medarbetare har betydligt längre erfarenhet än så och är mästare på de flesta märken. När du ringer oss får du alltid prata direkt med en av våra tekniker. Oavsett om vi ska serva, laga akut eller leverera toner kommer vi med glädje eftersom det bästa vi vet är att träffa och hjälpa våra kunder.

Här bor vi

omoss 1
omoss 2
omoss 3
omoss 4
Bottom Logo

Printer Partner är alltid redo att rycka ut för att laga din kopiator eller skrivare, akut som planerat. Förutom skrivarservice hyr vi både ut och säljer skrivare, kopiatorer och förbrukningsvaror.

Kontakta oss

  • Rindögatan 40, 115 58 Stockholm
  • 08-544 826 06
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Här finns vi