Support mjukvara

Support av mjukvara

pp medarb1

Vi anpassar mjukvaran efter dina behov

Din skrivare ska vara enkel att använda till det just du vill göra. Vi kan hjälpa dig med support av mjukvaran och skapa anpassade skanningsflöden för att underlätta ditt arbete.

Slå oss en signal på 08-544 826 06 så ser vi till att hjälpa dig.

Kontakta oss

INSTALLATION

Vi kan hjälpa dig att komma igång med din nya skrivare. Vi hjälper dig att installera mjukvaran och ställa in den så som du vill ha den.

ANPASSADE SKANNINGSFLÖDEN

Om du arbetar mycket med inskanning av dokument kan vi hjälpa dig att skapa anpassade skanningsflöden som underlättar ditt arbete. Så att rätt dokument hamnar på rätt plats per automatik.

AUTOMATISK ÖVERVAKNING

Vill du att din skrivare bara ska fungera? Och slippa hålla koll på tonernivåer och felmeddelanden? Då kan vi erbjuda en automatisk övervakning där vi på Printer Partner direkt ser när din skrivare reagerar på något, som tonernivåer, felkoder eller serviceintervaller, och ser till att lösa problemet innan det krisar.

SUPPORT PÅ DISTANS

Vi kan hjälpa dig med mjukvaran vart du än befinner dig. Via TeamViewer kan vi på distans snabbt och enkelt koppla upp oss på din skrivare – och hjälpa dig på direkten.

Bottom Logo

Printer Partner är alltid redo att rycka ut för att laga din kopiator eller skrivare, akut som planerat. Förutom skrivarservice hyr vi både ut och säljer skrivare, kopiatorer och förbrukningsvaror.

Kontakta oss

  • Rindögatan 40, 115 58 Stockholm
  • 08-544 826 06
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Här finns vi